novembre 29, 2024

Temps de lectura: 5 minuts

El xef anoienc Guillem Gavilán aconsegueix una estrella Michelin

El xef Guillem Gavilán, de la Pobla de Claramunt, ha aconseguit una estrella Michelin pel seu treball al restaurant El Voramar de Portbou. Aquest reconeixement, que el mateix restaurant ha celebrat al seu Instagram “Amb una immensa alegria“, s’afegeix a la seva trajectòria culinària, que va començar de manera molt prematura quan amb només 14 anys va començar fregant plats i servint taules al Merendero del Tionelo, a la Pobla per poder-se pagar la llicència de ciclomotor, tal com va explicar fa uns anys en aquesta entrevista. Posteriorment, va estar en altres restaurants com la Llesqueria d’Igualada i va fer pràctiques al Racó dels Traginers i a l’Hotel Robert de la Pobla de Claramunt.

Gavilán es va formar en cuina inicialment a l’Escola Pia d’Igualada, més tard va anar una temporada a la Vall d’Aran, fins a finalment a assentar-se a Cambrils diversos anys on va fer un CFGM de carnisseria i xarcuteria i va treballar diversos anys en hotels i restaurants de la zona. Va aconseguir ser cap de cuina a La Pineda (Salou), tot i que el seu gran projecte va arribar quan va marxar a Portbou, on juntament amb la Míriam va iniciar el Voramar.

Gavilán ha destacat que aquest premi és fruit del treball de tot l’equip del El Voramar i que representa la culminació de molts anys de sacrifici i passió per la cuina. El xef anoienc ha aconseguit establir-se com un dels cuiners més destacats del panorama gastronòmic català.

  • PUBLICITAT:

  • Més notícies